Bij het model Dika zijn alle wanden gesloten: dit kan dienen voor het herbergen van een technische zwembadinstallatie, een opbergruimte voor uw tuinspullen, of we kunnen het volledig afwerken naar uw wens een een buitenverblijf creëren in uw tuin!

Van een eenvoudig gesloten poolhouse met 1 kamer, tot een gastenverblijf met meerdere kamers incl. keuken, sauna, douche en WC!

Bij model Irse gaan we een stap verder: een open, maar overdekte lounge ruimte wordt toegevoegd om uit de wind te genieten van de tuin en zwembad.

Het bouwen :
De wanden worden opgebouwd uit gedrenkt grenen hout, en worden voorzien van een dampscherm en waterkering. Optioneel voegen we isolatie toe, werken we de binnenkant van de wanden volledig af en deuren worden optioneel onzichtbaar ingewerkt. Het dak laten we zachtjes afwateren om plassen te vermijden (geen muggen!), en werken we af in EPDM. Optioneel kunnen we een groendak maken, een lichtkoepel voorzien, en ook het dak kan geïsoleerd worden.

Modern houten poolhouse modellen Dika en Irse

Contacteer ons

Kens Services BV
Honsdonkstraat 25A
3120 Tremelo

Tel. +32 (0)16/60.93.00
Gsm +32 (0)475/620.520

BTW BE 0727.544.441
Volg ons
De Gevel :
De wanden werken we aan de buitenkant af in latten of planchetten, deze worden horizontaal of verticaal geplaatst. Hieronder is ons standaard gamma vermeld. Andere houtsoorten zijn verkrijgbaar op aanvraag.

Buiten onderstaande houtsoorten kunnen we ook afwerken in trespa of crepi.

Planchetten :
Afrormosia
Padouk
Iroko
Eik
Thermo essen (milieuvriendelijk hardhout!)
Thermowood grenen

Latten :

Thermowood triple
Thermoessen

Contacteer ons voor meer info over onze moderne poolhouses.