Aquadeck

Volautomatische zwembadafdekking

De zwembadafdekkingen van Aquadeck® openen en sluiten in een handomdraai. Een druk op de knop van uw afstandsbediening of van het bedieningspaneel is genoeg om de afdekking van uw zwembad te bedienen. U kiest voor optimaal comfort en gebruiksgemak.
De elegante zwembadafdekkingen van Aquadeck® zijn opgebouwd uit hoogwaardige lamellen. De lamellen vormen een veilige, elegante en duurzame afdekking voor uw zwembad. Door een innovatief geautomatiseerde manier van afdichten zorgen we ervoor dat de luchtvochtigheid in de lamellenkamers tijdens de productie tot een minimum wordt gereduceerd. Hierdoor ontstaat er bij gebruik minder condensvorming in de lamellenkamers.
U kunt een zwembadafdekking van Aquadeck® op verschillende manieren in uw zwembad integreren. Inbouw in uw zwembad is mogelijk. Bij deze optie komt de esthetiek optimaal tot haar recht. U kunt ook kiezen voor een opbouw constructie. Veiligheid en gebruiksgemak zijn dan eveneens gegarandeerd. De zwembadafdekkingen kunnen bij nieuw aan te leggen zwembaden toegepast worden, maar ook bij bestaande zwembaden.

Aquadeck® zwembadafdekking, inbouw of opbouw

De lamellen van zwembadafdekkingen van Aquadeck® zijn verkrijgbaar in PVC en in polycarbonaat. De PVC-lamellen zijn beschikbaar in een uitgebreid kleurenassortiment. U kunt kiezen voor wit, transparant, solar, blauw, crème en grijs. De lamellen sluiten hierdoor perfect aan bij de door u gewenste stijl. De polycarbonaat-lamellen – die slagvaster zijn en een nog langere levensduur hebben - zijn verkrijgbaar in transparant en solar. De zwembadafdekkingen van Aquadeck® vormen voor elk zwembad een veilige, stijlvolle, energiebesparende en duurzame afdekking.

Lamellen voor zwembadafdekkingen

Onze vakmensen construeren elke zwembadafdekking perfect op maat. Ook voor bijvoorbeeld ronde baden produceert ons team perfecte maatwerk afdekkingen. Wij produceren uw zwembadafdekking binnen 14 werkdagen, zodat u al heel snel kunt profiteren van uw stijlvolle zwembadafdekking.  Lamellen beschadigd ?  Wij leveren nieuwe recover lamellen voor het zwembad.

Korte levertijden

Aquadeck®: Hoogwaardige lamellen zwembadafdekking

Uw volautomatische lamellen zwembadafdekking van Aquadeck® vormt een stijlvolle beveiliging voor uw zwembad. Het water van uw privé zwembad is onbereikbaar voor kinderen en (huis)dieren. Een Aquadeck® zwembadafdekking kan per m2 70 kg gewicht dragen. Een kind kan dus in theorie over de zwembadafdekking lopen. Uiteraard is een zwembadafdekking daar niet voor bedoeld, maar het toont goed aan hoe veilig een zwembadafdekking van Aquadeck® is.
Ook voor insecten, bladeren en vuil vormt de zwembadafdekking een barrière. U profiteert hierdoor lang van schoon zwemwater. Bovendien vormt de afdekking een sieraad voor uw zwembad.
De zwembadafdekking isoleert het zwembadwater. U kunt hierdoor langer genieten van een aangename watertemperatuur. Kiest u voor solar-lamellen? Dan profiteert u van een significante versterking van dit effect. De solar-lamellen werken namelijk als energiecollectoren.
Met een zwembadafdekking van Aquadeck® kiest u voor een veilige, elegante, energiebesparende en duurzame afdekking voor uw zwembad, voor jarenlang onbezorgd zwemgenot.

Uw veilige, stijlvolle Aquadeck® zwembadafdekking

Contacteer ons

Kens Services BV
Honsdonkstraat 25A
3120 Tremelo

Tel. +32 (0)16/60.93.00
Gsm +32 (0)475/620.520

BTW BE 0727.544.441
Volg ons