Microdos - Verder
Geweldige technologie en prestaties
De geschiedenis van Microdos kenmerkt zich door betrokkenheid, professionaliteit en passie.
Geboren in 2006 dankzij de wil van de oprichters en tien jaar ervaring in doseersystemen, is het bedrijf in enkele jaren uitgegroeid tot een van de belangrijkste merken in de doseersector, dankzij de kwaliteit en betrouwbaarheid van de eigen producten en de succesvolle commerciële strategieën.

Tegenwoordig is
Microdos een jong en dynamisch bedrijf dat een breed scala aan complete doseersystemen en doseerpompen produceert en op de markt brengt, geschikt voor verschillende sectoren en soorten toepassingen.
Het brede productassortiment omvat peristaltische pompen, magneetpompen, complete panelen, besturingsinstrumenten, sondes en accessoires. Al onze producten zijn CE-goedgekeurd.
MICRODOS - onderdeel van Verder groep
In 2015 werd Microdos onderdeel van de VERDER groep, binnen de LIQUIDS divisie. Verder's “Liquids” divisie biedt een breed scala aan volumetrische pompen en mengoplossingen. Met meer dan 40 hoofdkantoren en verenigingen, volledig gecontroleerd over de hele wereld, is de Verder Group nu aanwezig op vier continenten. Sinds het begin in 1959 heeft de Verder Group een constante groei gekend en nu heeft het meer dan 1600 mensen met een jaarlijkse omzet van meer dan 300 miljoen euro.

De Verder Group is volledig eigendom van en wordt gerund door de oprichtersfamilie.  Pool Services is de exclusieve verdeler van de Verder - Microdos producten voor de Benelux.
Microdos OXY en Pooltec
Microdos OXY eco- revolutie op de zwembad- en spa-markt
Microdos OXY
Een nieuw en compleet ecologisch waterzuiveringssysteem. De digitale revolutie ontmoet de wereld van zwembaden en hun onderhoud. Microdos heeft een nieuwe methode ontwikkeld om zwembaden te besturen, waarbij alle hoofdfuncties op de verschillende parameters van het zwembad worden gecontroleerd en bediend, vanaf alle plaatsen dankzij onze APP voor pc, smartphone en tablet.

TOTALE CONTROLE VAN HET ZWEMBAD

Het Oxy-systeem, met zijn 10″ touchscreen, omvat alle functies die nodig zijn voor het beheer van uw zwembad. Het garandeert een continue desinfectie van het water, het controleren en aanpassen van de PH-niveaus en de circulatiepomp. . Het beheert ook de Redox en het koper, de automatische waterontkalking (met behulp van een magnetisch en elektrisch veldsysteem), het waterniveau, de zwembadafdekking en -verlichting, muziek enz.

REDUCTIE VAN CHEMISCHE PRODUCTEN

Oxy beheert en controleert elke parameter van het zwembad optimaal. Na de installatie van Oxy heeft het systeem een ​​optimale werking en een aanzienlijke vermindering van het verbruik van chloor, pH-verlagers en waterbijvulling in de tank.

HYDROLYSESYSTEEM – ZONDER CHLOOR

Dankzij het hydrolysesysteem vindt de desinfectie van het water plaats zonder gebruik van chloor en met een minimaal gebruik van zout. Een geavanceerde technologie gebaseerd op het gebruik van hydroxide-ionen en volledig milieuvriendelijk.
Meer info
MICRODOS POOLTEC
is het nieuwe en innovatieve, volledig digitale multiparameterinstrument voor de controle en regeling van de behandeling van zwembadwater.

Controle van pH-/Orp-/chloor-/temperatuurwaarden.

Automatische regeling van de recirculatiepomp.

Beheer van zwembadverlichting

Andere volledig programmeerbare uitgangen

 

Het instrument integreert de belangrijkste en meest complete functies voor een volledige controle over het zwembad.

Dankzij het 10-inch touchscreen en een innovatieve grafische interface zijn alle handelingen intuïtief en eenvoudig in te stellen.

Een innovatief en veilig hulpmiddel, dankzij de talrijke automatische alarmen en de mogelijkheid tot maatwerkwaarschuwingen op alle gecontroleerde parameters

 

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

 

Meer info toestel Meer info panelen
DUBBEL PH/REDOX-PANEEL

Paneel met dubbel pH/orp-systeem. Peristaltisch.

 

Contacteer ons

Kens Services BV
Honsdonkstraat 25A
3120 Tremelo

Tel. +32 (0)16/60.93.00
Gsm +32 (0)475/620.520

BTW BE 0727.544.441
Volg ons