AquaTop lamellen

Kwaliteitsproduct

• Hoogwaardig roestvast staal 316L
• Keuze uit elektrische motoren op 24V veiligheidsspanning en hydraulische motoren
• Gebruiksvriendelijke sturing met LCD-scherm en ‘plug-and-play’ afstandsbediening voor optimaal comfort

PVC vs PC

AquaTop lamellen zijn verkrijgbaar in PVC alsook in polycarbonaat met verhoogde UV-bestendigheid. Polycarbonaat lamellen zijn veel beter bestand tegen extreme weersomstandigheden dankzij de superieure eigenschappen van dit materiaal. Deze duurzame PC lamellen zijn verkrijgbaar in de transparante versie, de solar versie en de versie met aluminium look.

Deze lamellen bestaan ook als SOLAR variant met een transparante toplaag en een zwarte onderlaag om zonnestralen optimaal te absorberen. Deze ecologische zwembadverwarming die uw zwembadwater gemiddeld met 4 à 8 °C kan opwarmen is niet enkel goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

Aluminium look

PC "Aluminium Look“ solar lamellen geven uw zwembad net dat tikkeltje meer uitstraling. Daarenboven hebben ze volgende voordelen t.o.v. de standaard solar lamellen:
• Condensvorming en vuil minder zichtbaar
• Algengroei wordt beperkt tot een minimum

Veiligheid

AquaTop biedt een verhoogde veiligheid voor het ganse gezin! Optioneel kunt u kiezen voor een bijkomende veiligheidsbevestiging, manueel of volautomatisch d.m.v. ons TopLock systeem. Bekijk de YouTube video!

Inbouw mogelijkheden

Een AquaTop afdekking kan op verschillende manieren esthetisch worden geïntegreerd in uw zwembad. Voor bestaande baden zijn ook opbouwvarianten beschikbaar. Kies uw persoonlijke afwerking op maat!

Opties :

Coverwash

Coverwash is een automatisch reinigingssysteem voor de AquaTop lamellenafdekking. M.b.v. een hoge druk pomp en speciale spuitkoppen, aangestuurd via de rolluiksturing, worden de lamellen telkens gereinigd bij het openen en sluiten van de afdekking.

TopLock

De gebruiker moet de veiligheidsslotjes aan het badeinde vastmaken om het rolluik te beveiligen. Deze toevoeging zorgt ervoor dat de afdekking voldoet aan de zeer strenge Franse norm NF P 90-308.Het aantal varieert naargelang de breedte en vorm van het bad. TopLock is de volautomatische variant die door de stuurkast van het rolluik mee aangestuurd wordt.

TopMoov

TopMoov is een verrijdbare opbouwversie van de AquaTop lamellenafdekking. Deze versie maakt het mogelijke vrije zwembadvormen af te dekken. Daarenboven kan het oprolmechanisme worden weggereden na het openen van de afdekking waardoor de volledige zwembadlengte ter beschikking blijft. TopMoov beschikt over een motor op laagspanning en wordt aangedreven op zonne-energie.

Contacteer ons

Kens Services BV
Honsdonkstraat 25A
3120 Tremelo

Tel. +32 (0)16/60.93.00
Gsm +32 (0)475/620.520

BTW BE 0727.544.441
Volg ons