Ocea zwembadafdekking

Bij Ocea International zijn we sterk in het bieden van een oplossing voor ieder type zwembad. Of u nu een eenvoudige afdekking zoekt of eerder een afdekking voor een complexere configuratie, wij kunnen steeds een oplossing bieden. Onze productie- en ontwerpafdeling staan voor u klaar om u persoonlijk advies te geven en besteedt de nodige aandacht aan uw project om te voldoen aan uw wensen en verwachtingen.

Kwaliteit & duurzaamheid

Al onze producten, van lamellen tot roestvrijstalen constructies worden onder eigen beheer en in onze eigen fabriek ontworpen en geproduceerd. Wij vinden het belangrijk om een kwalitatief en duurzaam product te leveren en daarom werken we slechts met de beste grondstoffen die er op de markt te vinden zijn. Op deze manier kunnen we garanderen dat onze afdekkingen gemaakt zijn om lang mee te gaan.

Veiligheid & harmonie

Dankzij het grote drijfvermogen van onze lamellen kan u gerust zijn dat uw zwembad veilig wordt afgedekt voor de ganse familie en dit zonder afbreuk te doen aan het esthetisch aspect. Ocea lamellen zijn immers verkrijgbaar in een breed gamma aan kleuren, in zowel pvc als polycarbonaat, zodat uw zwembad perfect integreert in zijn omgeving.  Zo is uw afdekking perfect in harmonie met de tuin of kan, indien gewenst, in het oog springen door te kiezen voor een moderne en tijdloze kleur. En omdat we bij Ocea zelf onze lamellen extruderen, kunnen we zelfs kleuren ‘à la carte’ aanbieden, naar ieders smaak.
Contacteer ons

Kens Services BV
Honsdonkstraat 25A
3120 Tremelo

Tel. +32 (0)16/60.93.00
Gsm +32 (0)475/620.520

BTW BE 0727.544.441
Volg ons