Starline Roldeck® opbouw

Een opbouw zwembadafdekking is een goede oplossing wanneer de ruimte in uw tuin of uw budget het niet toelaat te kiezen voor een zwembad met nis voor een ondergrondse afwerking van de zwembadafdekking.

Starline biedt twee opbouwmogelijkheden. ROLDECK® EasyCover en ROLDECK® Classic.

Opbouw Easy Cover

Een ROLDECK® EasyCover werkt volledig op zonne-energie en kan daardoor bij elk bestaand of nieuw zwembad geplaatst worden zonder hak- of breekwerk. Er hoeven namelijk geen kabels voor de stroomtoevoer te worden aangelegd. Een ROLDECK® EasyCover is volledig automatisch gestuurd door zonne-energie.

Dit systeem kan worden gecombineerd met PVC zwembadlamellen van 50cm (wit, grijs, crème) of Polycarbonaat zwembadlamellen van 60cm (transparant, solar, solar met alu-look).

ROLDECK® EasyCover is eenvoudig te installeren en te bedienen. Energiebesparend!

Opbouw Classic

De meest eenvoudige oplossing voor een laag budget is de ROLDECK® Classic afwerking. Het ROLDECK® wordt d.m.v. een motor om een bovengrondse as gewikkeld. Het systeem is verwerkt in een aluminium behuizing met twee vinylester eindkappen. Deze afwerking beschermt het ROLDECK® en de motor tegen alle weersomstandigheden. Laat u een zitbankafwerking installeren? Dan is deze constructie een verlengstuk van het terras achter uw zwembad.

Dit ROLDECK® systeem kan gecombineerd worden met Polycarbonaat lamellen van 50 of 60cm of PVC lamellen van 50cm.

ROLDECK® Classic. Dit systeem is een eenvoudige doeltreffende oplossing voor elk budget.

Contacteer ons

Kens Services BV
Honsdonkstraat 25A
3120 Tremelo

Tel. +32 (0)16/60.93.00
Gsm +32 (0)475/620.520

BTW BE 0727.544.441
Volg ons