Contacteer ons

Kens Services BV
Honsdonkstraat 25A
3120 Tremelo

Tel. +32 (0)16/60.93.00
Gsm +32 (0)475/620.520

BTW BE 0727.544.441
Volg ons

Voordelen Aquadeck® zwembadafdekking

Met een zwembadafdekking van Aquadeck® kiest u voor optimale veiligheid. Een Aquadeck® zwembadafdekking is bovendien elegant en staat garant voor energiebesparing, gebruiksgemak en duurzaamheid.

Een zwembadafdekking voor absolute veiligheid

Optimaal van uw privé zwembad en tuin genieten, dat kan pas echt als de veiligheid van uw zwembad geborgd is. Een zwembadafdekking van Aquadeck® mag dan zeker niet ontbreken. De geïntegreerde afdekking vormt een uiterst veilige en bovendien elegante oplossing. Met een zwembadafdekking van Aquadeck® kiest u voor veiligheid in combinatie met stijl.

Energiebesparing via uw zwembadafdekking

De stilstaande lucht in de lamellenkamers is een uitstekende isolator tussen het warme zwembadwater en de koude buitenlucht in de avonden. Met een zwembadafdekking van solar-lamellen verwarmt u uw zwembadwater uitstekend en milieuvriendelijk, waardoor bijverwarming vaak overbodig is. Door het unieke concept van de lamel, bestaande uit een transparante bovenzijde en een zwarte onderzijde, ontstaat een natuurlijke reactie. De zonnestralen gaan door de transparante bovenzijde naar de zwarte onderzijde, die alle energie absorbeert en afgeeft aan het zwembadwater.

Volautomatische zwembadafdekking

De modernste technieken en innovatieve materialen zorgen ervoor dat uw zwembadafdekking van Aquadeck® volautomatisch opent en sluit. Eén druk op de knop is voldoende om het oprolsysteem van de afdekking van uw zwembad te activeren. De innovatieve buismotor maakt uw zwembadafdekking nog gebruiksvriendelijker. Bij deze motor is het niet nodig om een motorput buiten het bad aan te leggen.

Duurzame zwembadafdekking

Een zwembadafdekking van Aquadeck® staat garant voor vele jaren zorgeloos genieten. De onderdelen van de zwembadafdekking gaan jarenlang mee en kunnen indien nodig separaat vervangen worden. Aquadeck® staat voor absolute topkwaliteit. De garantie- en servicevoorwaarden zijn vanzelfsprekend uitstekend. Met een zwembadafdekking van Aquadeck® bent u jarenlang verzekerd van veiligheid in combinatie met stijl.

Stijlvolle zwembadafdekking

Behalve veiligheid, energie, gemak en een lange levensduur is uiteraard ook de uitstraling van uw zwembadafdekking van groot belang. Een afdekking van Aquadeck® is stijlvol en past moeiteloos bij elke door u gewenste ambiance. Een zwembadafdekking van Aquadeck® is met recht een sieraad voor uw zwembad.

Perfect maatwerk

Elke zwembadafdekking is perfect op maat gemaakt. Of u nu een vierkant, rechthoekig, ovaal of zelfs rond zwembad heeft, Aquadeck® realiseert steeds nauwkeurig maatwerk. Uw zwembadafdekking accentueert en beveiligt uw zwembad optimaal.

Snelle productie

Productie van de zwembadafdekkingen vindt plaats in eigen huis. Ons team zorgt in korte tijd voor perfecte maatwerkconstructies, ook als uw zwembadafdekking om specifiek maatwerk vraagt. De productietijd van uw zwembadafdekking vergt slechts circa 14 werkdagen.