Stormschade aan uw lamellenafdekking

Pool services is al jaren gespecialiseerd om hulp te verlenen bij storm- of hagelschade , maar ook door schade van een paard of een koe die even over de lamellen afdekking heen loopt.

Wat vele eigenaars niet weten is dat deze schade door de verzekering wordt gedekt.  Let wel, als u een Tuin- of zwembadpack verzekering heeft afgesloten of dit vermeld staat in uw brandpolis.

In dat geval nemen wij de schade op en maken hiervan een dossier op voor de verzekering.  Wij komen terug ter plaatsen als de verzekeringsexpert langskomt om de schade te bekijken.  Bij de expertiese krijgen we in principe direct een akkoord.  Het bedrag van de offerte zonder BTW wordt dan binnen enkele dagen op uw rekening gestort. We kunnen we dan overgaan tot het bestellen van de nieuwe afdekking.  Na plaatsing stuurt u het factuur op naar de verzekering en ontvangt u nog het saldo van de verzekering.  Dit is dan het BTW bedrag.

Was u nog niet verzekerd ?  Wij raden u dat aan om het wel te doen.

Waterschade aan uw externe motor

Ook deze schade is meestal verzekerd in uw brandpolis.

Wij hebben onze eigen technisch atelier en doen alle herstellingen aan externe motoren zelf in eigen beheer.  Zo hebben wij van diverse merken vervangmotoren op voorraad staan.  Soms kan een herstelling ook ter plaatsen gebeuren , afhankelijk van de schade.

De meest voorkomende oorzaak van een waterschade is omdat de motor in een externe motorput zit naast het zwembad.  Deze put is dan niet voldoende hermetisch afgesloten waardoor er water insijpelt.  Daarom wordt er dan een dompelpomp voorzien.
Maar volgende punten zijn dan de oorzaak van waterschade :
• Bij overwintering van het zwembad wordt de automaat (zekering) uitgezet waardoor de dompelpomp geen spanning meer krijgt.
• Bij vorst vriest de afvoerbuis voorzien van een terugslagklep kapot.
• Vlotter blijft hangen en schakelt de pomp niet aan.
• Starter of elektrisch defect aan dompelpomp
• Vuil in de schoeppen blokkeerd de pomp.

Wij raden aan om dan een nieuwe externe buismotor te plaatsen.  Deze is waterdicht en dompelpomp is dan ook niet meer noodzakelijk.  Dit is de enige 100% gegarandeerde oplossing.

SCHADE ?
Opmaken schade dossier
-
Aangifte verzekering
Aanwezigheid bij expertiese
-
Uitbetaling door verzekering
Bestellen afdekking
-
3 weken later plaatsen
Uitbetaling BTW
-
Weer genieten van uw zwembad

Verzekering

Wij raden aan om zeker een verzekering af te sluiten voor uw zwembad.  De meeste maatschappijen hebben hiervoor speciale packs.  Indien u verzekerd bent zijn de meest voorkomende schadegevallen gedekt.

Contacteer ons

Kens Services BV
Honsdonkstraat 25A
3120 Tremelo

Tel. +32 (0)16/60.93.00
Gsm +32 (0)475/620.520

BTW BE 0727.544.441
Volg ons