Zowel buiten- als binnenzwembaden hebben nood aan een afdekking.

Waarom?
Bij binnenbaden is een afdekking echt noodzakelijk. Zonder afdekking is het vochtgehalte in de gesloten ruimte te hoog en te hoge luchtvochtigheid geeft schade aan uw muren en ramen indien uw lucht ontvochtigingssysteem niet voldoende werkt. Een afdekking zorgt er ook voor dat het verwarmde zwembadwater op temperatuur blijft zonder te veel afkoeling wanneer er niet gezwommen wordt.
Voor buitenbaden houdt de afdekking uw zwembad properder en zorgt uw afdekking ervoor dat uw water minder afkoeling heeft wanneer er niet gezwommen wordt.
Indien u veiligheid belangrijk vindt, kiest u het best een lamellen afdekking voor uw zwembad.

Veiligheid
Een lamellen afdekking is vol automatisch en vormt een stijlvolle beveiliging voor uw zwembad. Het water van uw zwembad is onbereikbaar voor kinderen en (huis)dieren. Een lamellen zwembadafdekking kan 70 kg per m2 gewicht dragen.

Proper & stijlvol
U profiteert hierdoor lang van schoon zwemwater. Bovendien is er een enorme keuze van kleuren. U kiest wat het mooist past bij uw zwembad en uw afdekking vormt een sieraad voor uw zwembad.

Behoud van warmte met optie tot opwarming
De zwembadafdekking isoleert het zwembadwater in gesloten positie. U kunt hierdoor langer genieten van een aangename watertemperatuur.
Kiest u voor solar-lamellen? Dan profiteert u van een significante versterking van dit effect. De solar-lamellen werken namelijk als energie-warmtecollectoren. In gesloten positie van uw afdekking liggen de lamellen als het ware als een warmtetapijt drijvend op uw zwembadwater. In volle zon en met de correcte circulatie kan uw solar-afdekking voor extra bijverwarming zorgen en bespaart u op energieverbruik van uw warmtepomp of andere verwarming.
Met een lamellen zwembadafdekking kiest u voor een veilige, elegante, energiebesparende en duurzame afdekking voor uw zwembad, voor jarenlang onbezorgd zwemgenot.

Pool Services heeft gekozen om uw enkel de topmerken aan te bieden waarbij wij de ervaring hebben u de beste kwaliteit en services te garanderen.

Merken
Aquadeck
Aquatop
Starline
Ocea
Grando
Oase
Mecatec - Binder

Vervangen van uw lamellenafdekking
Heeft u schade of is uw lamellenafdekking versleten ?  Geen probleem, klik op de knop hieronder om een offerte aan te vragen.

Lamellenafdekkingen

Prijsvraag vervang lamellen
Contacteer ons

Kens Services BV
Honsdonkstraat 25A
3120 Tremelo

Tel. +32 (0)16/60.93.00
Gsm +32 (0)475/620.520

BTW BE 0727.544.441
Volg ons