Hayward's selectie voor uw zwembadwaterbehandeling
Hayward® biedt u betrouwbare kwaliteitsproducten waarmee u zorg kunt dragen voor uw binnen- of buitenuitrusting en er dus altijd het beste uit kunt halen. Wij bieden verschillende preventieve en curatieve waterbehandelings- of herbalanceringssystemen voor uw zwembad aan: zoutelektrolysers , pH-regelaars en behandelingen met vloeibare chloor , chlorinators of brominators voor zwembaden , enz.
Waterbehandeling: waar hebben we het over?
Om er altijd en in alle rust van te kunnen genieten, is het behandelen van uw zwembadwater essentieel . De effectiviteit van de producten zit hem niet in de hoeveelheid, maar in de nauwkeurigheid en regelmaat van de dosering. Hayward® biedt verschillende technologieën die aan alle zwembadconfiguraties kunnen voldoen.

Om in perfect gezond water te zwemmen en te profiteren van een groot zwemcomfort, is het essentieel om regelmatig zwembadwaterbehandelingsoplossingen te gebruiken om uw zwembad te zuiveren. Onder invloed van vochtigheid en hitte en zonder controle van uw kant, zal deze zeer gevoelige omgeving waarschijnlijk lijden onder de proliferatie van bacteriën, schimmels, ziektekiemen en algen. Vandaar de noodzaak om producten te hebben die de vermenigvuldiging van deze micro-organismen voorkomen, of zelfs elimineren!
ELEKTROLYZERS VOOR ZWEMBADEN
Wat is een zwembadelektrolysator?
Zoutelektrolyse is een systeem voor de productie van chloor uit het zout in het zwembadwater en kan worden gecombineerd met systemen voor het reguleren van de waterparameters om een ​​continue, nauwkeurige en effectieve behandeling te garanderen.

De zwembadelektrolysator is een waterbehandelingsapparaat  waarbij zout in een buitenzwembad wordt gegoten en dit via een elektrolyseproces wordt omgezet in natriumhypochloriet (natuurlijk chloor). Dit element wordt vervolgens gebruikt om in het water aanwezige bacteriën, algen en schimmels te vernietigen en uw zwemwater te desinfecteren. Onder invloed van de zon verandert natriumhypochloriet spontaan in zout, waardoor de cyclus bijna oneindig kan worden herhaald, met heel weinig tussenkomst van uw kant. En dat allemaal zonder dat u de gebruikelijke nadelen van chloor ondervindt: geen geurtjes, geen irritaties.
Wat zijn de voordelen van zoutbehandeling voor een zwembad?
De voordelen van zoutbehandeling voor een zwembad zijn:
AquaRite® HC LS NG
Een elektrolyseapparaat met een laag zoutgehalte voor uw zwembad

AquaRite® UV LS NG
Een combinatie van 3 desinfectiesystemen

AquaRite® UV LS NG
Veel meer dan een zoutelektrolysator! Het brein van uw zwembad

AquaRite® UV LS NG
Een zoutelektrolyse die met de tijd mee evolueert


AquaRite® UV LS NG
Innovatieve combinatie van 3 desinfectiesystemen : UV-technologie, elektrolyse en hydrolyse met laag zoutgehalte (zoutgehalte: 1,5 g zout/l)

Salt&Swim® 2.0 +
Zoutelektrolyseapparaat van de nieuwe generatie met Bluetooth-verbinding

AquaRite® + SV
Uitstekende waardeAquaRite® Flo Advanced
Meer dan zoutelektrolyse !

AquaRite® Flo
Zoutelektrolyse van de nieuwe generatie

Salt&Swim® 2.0
Zoutelektrolyse van de nieuwe generatie

AUTOMATISATIE VOOR ZWEMBADEN
Contol Station
Bedien uw zwembad op afstand.
pH & Rx sturing

NIEUW 2024
Contol Station NG
Bedien uw zwembad op afstand.
pH & Rx sturing

Contacteer ons

Kens Services BV
Honsdonkstraat 25A
3120 Tremelo

Tel. +32 (0)16/60.93.00
Gsm +32 (0)475/620.520

BTW BE 0727.544.441
Volg ons