Starline Roldeck® inbouw

De meest esthetische afwerking van een ROLDECK® zwembadafdekking is door het in te bouwen onder het terras achter het zwembad. De zwembadafdekking is dan volledig aan het zicht onttrokken als deze geopend is én de ruimte rondom uw zwembad blijft vrij van obstakels.

Afwerking in een nis

De mooiste oplossing voor het wegwerken van een ROLDECK®zwembadafdekkingssysteem is door het systeem te verwerken onder het terras of tuin. Wanneer de afdekking wordt geopend is deze namelijk helemaal uit het zicht verdwenen. U heeft dan alle ruimte in en rondom het zwembad.

De meeste zwembadlijnen van Starline® zijn/kunnen worden uitgerust met een Roldecknis. In de nis bevindt zich de as waarmee de zwembadafdekking automatisch kan worden opgerold.

De automatisering van een ROLDECK® verloopt via een besturingskast, een bedieningspaneel en een handzender.

Alle ROLDECK® zwembad lamellen zijn geschikt voor dit inbouwsysteem.

Less is more! Geen zichtbaar zwembadafdeksysteem op of in uw zwembad. Het systeem bevindt zich onder het terras.

Afwerking met een hoekkap

Een ROLDECK® zwembadafdekking kan ook ín het zwembad worden geïnstalleerd. Dat kan bijvoorbeeld door middel van een lage hoekkap op de bodem van het zwembad (voor optimale zwemlengte) of een hoge hoekkap welke gebruikt kan worden als zitbank.

Een hoekkap is de juiste keuze wanneer er niet voldoende ruimte achter het bad is voor de verwerking van een Roldecknis.

Alle Starline zwembaden kunnen worden uitgerust met een hoekkap in het bad.

Alle Roldecklamellen zijn geschikt voor een systeem afgewerkt achter een hoekkap.

Een hoekkap in het bad kan voor extra plezier zorgen. Bijvoorbeeld door het inbouwen van een jetstream of als extra loungeruimte in het zwembad.

Contacteer ons

Kens Services BV
Honsdonkstraat 25A
3120 Tremelo

Tel. +32 (0)16/60.93.00
Gsm +32 (0)475/620.520

BTW BE 0727.544.441
Volg ons