Aquadeck® hoogwaardige lamellen zwembadafdekking

De elegante zwembadafdekkingen van Aquadeck® zijn opgebouwd uit hoogwaardige lamellen. De lamellen vormen een veilige, elegante en duurzame afdekking voor uw zwembad.
Door een innovatief geautomatiseerde manier van afdichten zorgen we ervoor dat de luchtvochtigheid in de lamellenkamers tijdens de productie tot een minimum wordt gereduceerd. Hierdoor ontstaat er bij gebruik minder condensvorming in de lamellenkamers.

Kleuren lamellen voor zwembadafdekking

LET OP: Door wijzigingen in de wettelijk verplichte samenstelling van PVC en Polycarbonaat kunnen kleur nuances ontstaan. Bij nalevering van lamellen kunnen hierdoor kleurverschillen ontstaan.

Lamellen uit PVC of polycarbonaat

Een Aquadeck® lamellen zwembadafdekking bestaat uit losse PVC-lamellen of polycarbonaat- lamellen. De PVC-lamellen zijn van de hoogste kwaliteit PVC. De polycarbonaat-lamellen zijn slagvaster en hebben een nog langere levensduur.

Zwembadafdekking met solar-lamellen

Solar-lamellen winnen de laatste jaren sterk aan populariteit. De belangrijkste toegevoegde eigenschap van de solar-lamellen? Ze maken optimaal gebruik van zonnewarmte. De solar-lamellen hebben een transparante bovenlaag die zonnewarmte doorlaten. In combinatie met de zwarte onderlaag – die warmte vasthoudt – profiteren de solar-lamellen optimaal van de zon. De solar-lamellen geven deze zonnewarmte af aan het water. Solar-lamellen zorgen zo voor een milieubewuste waterverwarming. Door de toepassing van duurzame solar-lamellen is het elektrisch verwarmen van het zwembad (nagenoeg) overbodig. Bovendien verlengen de solar-lamellen het zwemseizoen.
LET OP: Er zijn aanbieders die claimen een solar-lamel aan te bieden zonder dat deze over een transparante bovenzijde beschikken. Laat u niet misleiden!

Kleuren lamellen voor zwembadafdekking

De lamellen voor de zwembadafdekking zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren. Voor elke gewenste stijl en ambiance is een passende zwembadafdekking beschikbaar. De PVC-lamellen zijn verkrijgbaar in wit, transparant, solar, blauw, crème en grijs. De polycarbonaat-lamellen zijn beschikbaar in transparant, solar en de speciale uitvoeringen Métallic en Platinum.
Back
Next
Contacteer ons

Kens Services BV
Honsdonkstraat 25A
3120 Tremelo

Tel. +32 (0)16/60.93.00
Gsm +32 (0)475/620.520

BTW BE 0727.544.441
Volg ons