Lamellen  van AquaTop

Contacteer ons

Kens Services BV
Honsdonkstraat 25A
3120 Tremelo

Tel. +32 (0)16/60.93.00
Gsm +32 (0)475/620.520

BTW BE 0727.544.441
Volg ons
De Aquatop lamellen bestaan in 2 verschillende profielen. De grote vernieuwing die T&A in 2015 aankondigde is het Premium Clean Profile. Dit is een profiel met 4 waterdichte kamers gemaakt uit Polycarbonaat. Deze lamel heeft een hoogte van 16,5mm en een breedte van 67,5mm. De klassieke AquaTop lamellen zijn vervaardigd uit PVC of PC met 3 waterdichte kamers. De hoogte van deze lamellen bedraagt 14mm en de breedte 60mm.

Door hun verhoogde UV-bestendigheid is een lange levensduur verzekerd. Een AquaTop lamellenafdekking verhindert verdamping en vermindert het warmteverlies van uw zwembad met gemiddeld 80%.
De licht gewelfde vorm bevordert de afvloeiing van het (regen)water en vermindert daardoor de kalkaanslag.

Onze lamellen zijn verkrijgbaar in wit, grijs, beige, blauw, transparant, solar en aluminium-look. De transparante lamel wordt uitsluitend aanbevolen voor binnenzwembaden. De solar lamel (transparante bovenzijde en zwarte onderkant) slaagt erin op een zonnige dag uw zwembadwater op te warmen met 4-8°C! En deze opwarming gaat ’s nachts niet verloren dankzij het isolerend effect van de lamel.

Anti-alg lamel vs klassieke lamel

Dit nieuwe profiel werd ontwikkeld om tegemoet te komen aan een oud probleem, nl de algengroei en vervuiling in het scharnier van de klassieke lamel.
• Klassieke lamellen: isoleren zéér goed: ë = 0,07W/mK (R = 0,22m²K/W).
• Anti-alg: Betere isolatie: U = 5,45 W/m²K
• Voor meer info over de anti-alg lamel: Premium Clean Profile

PVC vs Polycarbonaat

AquaTop lamellen zijn verkrijgbaar in PVC alsook in polycarbonaat met verhoogde UV-bestendigheid. Polycarbonaat lamellen zijn veel beter bestand tegen extreme weersomstandigheden dankzij de superieure eigenschappen van dit materiaal. Deze duurzame PC lamellen zijn verkrijgbaar in de transparante versie, de solar versie en de versie met aluminium look.

Deze lamellen bestaan ook als SOLAR variant met een transparante toplaag en een zwarte onderlaag om zonnestralen optimaal te absorberen. Deze ecologische zwembadverwarming die uw zwembadwater gemiddeld met 4 à 8 °C kan opwarmen is niet enkel goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

Aluminium look

Polycarbonaat „Aluminium Look“ solar lamellen geven uw zwembad net dat tikkeltje meer uitstraling. Daarenboven hebben ze volgend voordeel t.o.v. de standaard solar lamellen: condensvorming en vuil zijn minder zichtbaar!