Wattr systeem
Wat is Wattr
Het wattr zwembadcontrolesysteem maakt gebruik van een geavanceerd zwembadmodel om de warmtepomp van uw zwembad efficiënt te beheren. Ons zelflerende algoritme integreert dit model, uw voorkeuren en weersvoorspellingen om het energieverbruik te voorspellen en te optimaliseren. Het systeem wordt geleverd met een fysieke controller, die al uw zwembadapparaten verbindt, en een eenvoudig te gebruiken mobiele app, waardoor u volledige controle heeft.

Het zwembadmodel is een op fysica gebaseerd model ontworpen. Het bestaat voornamelijk uit warmtevergelijkingen, die elk een ander soort warmtestroom benaderen :

 

 

Al deze warmtestromen zijn opgenomen in ons model en worden verschillend berekend voor de specificaties van elk zwembad.

 

Locatie
De locatie van het zwembad is bepalend voor de lokale weersvoorspellingen. Parameters zoals de buitentemperatuur, luchtdruk, windsnelheid en zonnestraling worden gebruikt om de warmteverliezen als gevolg van de omgeving van het zwembad te modelleren.

Afmetingen & materialen
De afmetingen van het zwembad worden gebruikt om het watervolume te berekenen waarvoor het model de temperatuur moet voorspellen. Er wordt ook rekening gehouden met andere specificaties van het zwembad, zoals de kleur van het bad, het type afdekking en andere constructiematerialen.
Warmtepomp
Aan de hand van de kenmerken van uw warmtepomp is een apart model opgezet waarmee het verwarmingsvermogen en de prestatiecoëfficiënt (COP) van de warmtepomp kunnen worden gesimuleerd.
Zonnepanelen
Veel zwembadbezitters beschikken ook over zonnepanelen. Ons model kan informatie over zonne-energie integreren om te voorspellen en te controleren hoeveel van die energie kan worden gebruikt voor het verwarmen van het zwembad.

Het wattr- systeem bestaat uit een op maat ontworpen DIN-railmodule en een bijbehorende mobiele applicatie. De module fungeert als controller en kan worden aangesloten op zoveel zwembadapparaten als u wenst. Hieronder vindt u een lijst met verschillende apparaten die we ondersteunen

 

 

Plan uw zwemsessies

Laat het systeem weten wanneer u van plan bent te gaan zwemmen. Zo kan uw zwembad overeenkomstig worden verwarmd. Plan een wekelijks terugkerende workout van een half uur, of een hele middag voor slechts één poolparty.
Beheer uw zwembad altijd en overal

Jij hebt de controle. Bekijk wat het systeem doet, het komende weer en nog veel meer statistieken over uw zwembad.
Sluit eventuele andere apparatuur aan

Ons modulaire systeem maakt het mogelijk om andere apparaten dan uw warmtepomp aan te sluiten, zoals uw filterapparaat, zwembadafdekking of zelfs uw zwembadverlichting. Alles wat u wenst op één plek!
Bron : sempl.be
Locatie
De locatie van het zwembad is bepalend voor de lokale weers-voorspellingen. Parameters zoals de buiten-temperatuur, luchtdruk, windsnelheid en zonnestraling worden gebruikt om de warmte-verliezen als gevolg van de omgeving van het zwembad te modelleren.
Afmetingen & materialen
De afmetingen van het zwembad worden gebruikt om het watervolume te berekenen waarvoor het model de temperatuur moet voorspellen. Er wordt ook rekening gehouden met andere specificaties van het zwembad, zoals de kleur van het bad, het type afdekking en andere constructie-materialen.
Warmte-pomp
Aan de hand van de kenmerken van uw warmtepomp is een apart model opgezet waarmee het verwarmings-vermogen en de prestatie-coëfficiënt (COP) van de warmtepomp kunnen worden gesimuleerd.
Zonne-panelen
Veel zwembad-bezitters beschikken ook over zonnepanelen. Ons model kan informatie over zonne-energie integreren om te voorspellen en te controleren hoeveel van die energie kan worden gebruikt voor het verwarmen van het zwembad.
Contacteer ons

Kens Services BV
Honsdonkstraat 25A
3120 Tremelo

Tel. +32 (0)16/60.93.00
Gsm +32 (0)475/620.520

BTW BE 0727.544.441
Volg ons