Waarom een winterafdekking?
Door het plaatsen van een goede zwembadafdekking voorkomt u dat bladeren en ander vuil in uw zwembad terecht komt. Bovendien laat een winterafdekking (behalve een bladernet) praktisch geen licht door, waardoor u veel minder last heeft van algen. In het voorjaar hoeft u dus minder tijd en geld (chemicaliën) te spenderen om uw zwembad schoon te maken.

Uw zwembadafdekking wordt volgens uw opgave op maat gemaakt bij onze fabrikant. Daardoor kunnen wij u een korte levertijd en een goede pasvorm bieden

U kunt kiezen uit 4 soorten zeilen :

Winter Afdekkingen

1) Bladernet

Wordt gemaakt uit PVC gaasweefsel 280 gr/m+ in Grijs / Groen / Zwart en is rondom gezoomd en inox ringen om de 50cm.  Licht van gewicht, houdt bladeren en vuil uit zwembad. Vaak toegepast bij aanwezigheid van rolluik.

2) Professioneel winterzeil van pvc/polyester dicht met een gaasstrook :

Deze professionele zwembadafdekking wordt gemaakt van pvc/polyester van +/-620 gr/m² en is zeer duurzaam. De zwembadafdekking wordt rondom gezoomd en voorzien van inox ringen om de 50 cm. Een pvc/polyester gaasstrook in het midden van de zwembadafdekking, zorgt voor de afwatering van het regenwater.

Beschikbaar in diverse kleuren: grijs, zwart, beige of wit (620 gr/m²).  Voor lichte kleur boordstenen hebben wij Groen (beige onderzijde) en zwembadblauw (beige onderzijde) - 580 gr/m².
3) Professioneel winterzeil van gaas met een pvc/polyester rand van 75 cm rondom :

Deze professionele zwembadafdekking wordt gemaakt uit een binnenvlak van PVC gaasweefsel van 300 gr/m² waarom een rand van 75  van pvc/polyester van +/-580-620 gr/m² rondom wordt gelast.  De zwembadafdekking wordt rondom gezoomd en voorzien van inox ringen om de 50 cm. Een pvc/polyester gaasstrook in het midden van de zwembadafdekking, zorgt voor de afwatering van het regenwater.

Beschikbaar in diverse kleuren: grijs, groen en blauw.
4) Veiligheidsafdekking :

Deze zwembadafdekking wordt gemaakt van zeer sterk pvc/polyester van +/-650 gr/m2 en is beschikbaar in diverse kleuren. De veiligheidsafdekking wordt om de 1,5 meter voorzien van aluminium buizen en de kopzijden worden voorzien van spanbanden met roestvrij stalen D-ringen en ratels. Ook wordt elk ‘vak’ tussen de aluminium buizen voorzien van afwateringsgaatjes voor het regenwater. De afdekking wordt over het zwembad uitgerold, waarbij de aluminium buizen op de boordstenen rusten. Vervolgens wordt de zwembadafdekking aan de kopzijden opgespannen, zodat er een strak en stevig bovenvlak ontstaat. De veiligheidsafdekking wordt voorzien van een lange afrolband en een manuele opdraaizwengel.

Natuurlijk beschermt de veiligheidsafdekking uw zwembad tegen bladeren en ander vuil. Bovendien wordt er praktisch geen licht doorgelaten, wat de groei van algen en andere bacteriën aanzienlijk beperkt. Uw zwembad zal na de winter properder en makkelijker op te starten zijn.
Contacteer ons

Kens Services BV
Honsdonkstraat 25A
3120 Tremelo

Tel. +32 (0)16/60.93.00
Gsm +32 (0)475/620.520

BTW BE 0727.544.441
Volg ons